Библиотека града Београда на Сајму књига

Библиотека града Београда jeтоком овогодишњег Сајма књига свим посетиоцима штанда омогућила попуст на учлањење од 50%. Штанд ће се ове године налази у хали 4.

  Издања Библиотеке града Београда посетиоци штанда могу да купе по ценама са специјалним сајамским попустима.

Уколико сте члан Библиотеке града, у оквиру акције „Културни пакет“ можете остварити попусте у неколико београдских позоришта. Довољно је да на билетарници покажете чланску карту Библиотеке града и личну карту. Попусти важе за: 

 

 

-         Дечје позориште „Бошко Буха“ (20%)

-         Позориште на Теразијама (30%)

-         Београдско драмско позориште (30%)

-         Установа културе „Вук“ (50%)

 

У уторак, 23. октобра, у 13.00 сати, на штанду је организовано представљање зборника о животу и делу Светлане Велмар-Јанковић „Бездане светлости“, у издању Библиотеке града Београда. Светлана Велмар-Јанковић је нажалост била спречена да присуствује. Догађај је ипак био изузетно посећен, а са гостима и новинарима разговарали су Јасмина Нинков и Михајло Пантић.

На штанду Библиотеке града ће до петка, од 10.00 до 20.00 сати, свој рад представљати и Амерички кутак у Београду. Подсећамо Вас да је учлањење у Амерички кутак бесплатно и да то можете учинити сваког радног дана од 10- 20 сати, као и суботом од 10 – 14 сати, на првом спрарту Дома омладине. Амерички кутакје отворен у сарадњи Америчке амбасаде и Библиотеке града Београда и право је место за све љубитеље америчке културе. Поред богатог фонда књига и периодике, у Америчком кутку се свакодневно организују тематски разнолике радионице и бројни програми. Сви програми су бесплатни!

 

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Библиотека града Београда на Сајму књига . Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja