Рекордан број нових чланова Библиотеке града Београда

Као и претходне, и ове године Библиотека града Београда поносно истиче да је број њених нових чланова у току октобра месеца превазишао све досадашње просеке уписа. Огромно интересовање Београђана за упис уследило је због снижене цене чланарине и могућности да са тзв. Oктобарским попустом од 50% постану власници чланске карте градске библиотеке. Резултат овог попуста јесте тај да је у Библиотеку у октобру уписано 27.776 нових чланова, чиме је за око 3.000 чланова оборен досадашњи рекорд забележен у истом месецу прошле године.

 

С обзиром на то да су овакве акције очигледно важне за оснаживање културе читања, Библиотека ће и у наредном периоду наставити да излази у сусрет грађанима, и значајним попустима додатно их подстакне да постану њени чланови. Да подсетимо, са истом чланском картом могуће је користити фондове и услуге свих библиотека из мреже  Библиотеке града Београда, које се налазе у 14 београдских општина.

 
Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Рекордан број нових чланова Библиотеке града Београда. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja