У оквиру новосадског Салона књига одржан семинар „Алатке у руке – креирање и анимација прича уз помоћ ИКТ мајстор(иј)а”

У петак, 9. марта 2018. године, у оквиру новосадског Салона књига и пратеће  манифестације Дани библиотека и библиотекара, одржан је Акредитовани семинар  Библиотеке град Београда  „Алатке у руке – креирање и анимација прича уз помоћ ИКТ мајстор(иј)а”.

Семинару је присуствовао велики број библиотекара из градских и народних библиотека са подручја Војводине, из Библиотеке Матице српске и више академских библиотека.

Семинар су реализовале  Виолета Ђорђевић и Јасна Бркић, виши библиотекари Дечјег одељења Библиотеке града Београда.

Основни циљ семинара је оснаживање информатичке писмености библиотекара и корисника библиотечких услуга, као и подстицање читања и учења  код деце и младих уз примену нових технологија. Библиотекарима су представљениразличити модели употребе информационих технологија у радионицама и програмима за децу и младе и лако доступни компјутерски софтвери и дигитални алати који се могу применити у образовне и креативне сврхе.

Кроз коментаре и евалуационе листе колеге су показале велико задовољство садржајем излагања и начином презентације.

Семинар је акредитован на основу одлуке управника Народне библиотеке Србије о акредитацији програма сталног стручног усавршавања у библиотечко-информационој делатности за 2018. годину.

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - У оквиру новосадског Салона књига одржан семинар „Алатке у руке – креирање и анимација прича уз помоћ ИКТ мајстор(иј)а”. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja