ТИН БИБЛИО ТИМ ОСВАЈА БЕОГРАД!

Библиотека града Београда почела је реализацију едукативног и забавног програма за београдске средњошколце. У питању је пројекат Тин Библио Тим који омогућава средњошколцима да у библиотекама пронађу право место за дружење, учење, забаву и такмичење.

 

 

У уторак, 6. октобра, у Библиотеци „Јован Дучић“ у Барајеву, велико интересовање средњошколаца направило је гужву у којој се кроз игру и такмичење учило и побеђивало. Учесници завршне манифестације такмичења, односно општинског такмичења у Барајеву, успешно су прошли све три планиране фазе програма: прву– такмичење у тенису на  Nintendo Wii конзолама, другу Помоћ пријатеља и трећу Здраво добро! – едукативне интерактивне радионице о услугама које могу добити у библиотеци и о здравом начину живота.

Домаћин овог дела манифестације у Барајеву, Сопоту и Младеновцу је наш познати  фудбалски тренер млађих категорија Драган Хреља.

Победници  практичног дела  Nintendo - тениса на  овом општинском такмичењу су   Рашковић Горанаи  Бојан Мандић, ученици Средњошколског центра Барајево. Они су се тако пласирали на финални турнир који ће бити  одржан у  Зони младих, специјално креираном простору за младе у библиотеци „Ђорђе Јовановић”, Стари град.

Ово је почетак акције Тин Библио Тим-а . Очекују нас дружења, такмичења и радионице у Младеновцу, Сопоту, Новом Београду и Старом граду. Тин Библио Тим осваја Београд!
  

 

 

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - ТИН БИБЛИО ТИМ ОСВАЈА БЕОГРАД!. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja