Средњошколци окупирали и библиотеку у Младеновцу!

Пројекат Библиотеке града Београда - Тин Библио Тим још није завршио своју турнеју по Београду, а већ је остварио свој циљ: средњошколци су у библиотеци пронашли право место за дружење, учење, забаву и такмичење.

 

 

У уторак, 13. октобра, у Библиотеци „Деспот Стефан Лазаревић“ у Младеновцу, није било довољно места за све средњошколце који су желели да учествују у нашем програму. Њихова велика заинтересованост за све три фазе програма: прву– такмичење у тенису на  Nintendo Wii конзолама, другу Помоћ пријатеља и трећу Здраво добро! – едукативне интерактивне радионице о услугама које могу добити у библиотеци и о здравом начину живота, заиста заслужује сваку похвалу.

Кроз игру и такмичење се учило и побеђивало.

Домаћин спортског дела манифестације био је наш познати  фудбалски тренер млађих категорија Драган Хреља.

Победници  практичног дела  Nintendo - тениса на  овом општинском такмичењу су   ученици младеновачке Гимназије и Техниче школе: Матеја Пинтер, Јован Илић, Огњен Нешић и Илија Марковић . Они су се тако пласирали на финални турнир који ће бити  одржан у  Зони младих, специјално креираном простору за младе у библиотеци „Ђорђе Јовановић”, Стари град.

Акција Тин Библио Тим-а се наставља. Очекују нас дружења, такмичења и радионице у Новом Београду и Старом граду. Тин Библио Тим осваја Београд!

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Средњошколци окупирали и библиотеку у Младеновцу!. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja