Амбасадор Холандије гост Библиотеке града Београда у оквиру пројекта „ЕУ кафе“

У уторак, 27. новембра, у Римској дворани Библиотеке града Београда, Амбасадор Холандије Лорен Луис Стоквис разговарао је са студентима Факултета политичких наука. Сусрет је уприличен у оквиру пројекта „ЕУ кафе“ који реализује Клуб студената Факултета политичких наука (KSPFN).

 

 

Разговор је вођен на тему Европске уније, чластва Холандије у Европској унији, односима Холандије и Србије, и путу Србије ка чланству у Европској унији. Након излагања својих ставова о овим питањима, амбасадор је одговарао и на питања учесника.
Амбасадор Стоквис се током посете сусрео и са директорком Библиотеке Јасмином Нинков. Током разговора је констатовано да постоје добри предуслови за узајамну сарадњу Библиотеке и Амбасаде Холандије и најављено је предузимање даљих корака у том смеру. Амбасадор је изјавио како је импресиониран изгледом зграде Библиотеке града и самом Римском двораном.
 
 
 
 
Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Амбасадор Холандије гост Библиотеке града Београда у оквиру пројекта „ЕУ кафе“ . Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja