Попуст од 30% на чланску карту Библиотеке града Београда

У четвртак, 29. новембра 2012. потписан је споразум о сарадњи Библиотеке града Беграда и ЈКП Инфостан. Према споразуму, Библиотека града ће омогућити остваривање попуста од 30% на куповину годишње чланске карте свим корисницима комуналних услуга који редовно и у потпуности измирују своје обавезе према ЈКП „Инфостан“. Свака особа која жели да искористи ову повољност као доказ треба да приликом учлањења у Библотеку понесе и на увид да рачун Инфостана на коме је назначено „Захваљујемо што редовно измирујете своје обавезе“.

 

 

Жеља Библиотеке је да овом акцијом пружи свим љубитељима књиге још једну у низу могућности да по повлашћеним ценама користе њене услуге.

Такође, подсећамо да Библиотека града од октобра месеца спроводи и акцију „Културни пакет“ којом се сваком члану Библиотеке омогућава да оствари попуст на куповину карата у више београдских позоришта. Довољно је да на билетарници покаже чланску карту Библиотеке града и личну карту. Попусти важе за:

 

-         Дечје позориште „Бошко Буха“ (20%)

-         Позориште на Теразијама (30%)

-         Београдско драмско позориште (30%)

-         Установу културе „Вук“ (50%)

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Попуст од 30% на чланску карту Библиотеке града Београда. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja