Тин Библио Тим на Новом Београду

У среду, 12.12.2012. године Нови Београд био је домаћин пројекта Библиотеке града Београда - Тин Библио Средњошколци и Техничкој школи Нови Београд, били су домаћини колегама из Школа за нове технологије "Политехника", 9. гимназије и Графичке школе. У хладном дану са снежним  препрекама, ипак  су успели да нађу праву меру за књигу, забаву и нове пречице ка знању.  

 

 

Тин библио тим је постао добар моделза дружење, учење и такмичење.

И на Новом Београду, уфиналном сусрету прштало је на све стране., по опробаном концепту нашег програма - ред књига, ред приче, ред такмичења - показало се да је целокупан рад са тинејџерима – више од игре.

Тајне везе између књига, игрица, спорта и здравог живота (Здраво да сте) представио јепромотер пројекта и знаменити фудбалски радникса малдима,Драган Хреља.

За откривање значаја библиотекара у потрази за правом информацијом (Помоћ пријатеља) била је задужена библиотекар и начелник библиотеке „Вук Караџић“,Миланка  Бабић Вукадиновић.  

Апсолутни побеници Новог Београда и представници за велико финале у Библиотеци града Београда су:

Јанковић Милош, Радован Поповић, Марко Станојевић,Немања Чабрић, Тасић Мирослав , Иван Рукавина, Огњен  Ранковић. 

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Тин Библио Тим на Новом Београду. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja