Новогодишњи акције и попусти у Библиотеци града Београда

Библиотека града Београда се ове године укључила у програм Београдског новогодишњег викенда чији је организатор БЕЛЕФ.

У суботу, 29. децембра у 12 сати биће одржан концерт у Позајмном одељењу Библиотеке града Београда. Ученици музичке школе „Војислав Вучковић“ свираће композиције Лаура, Фигереда, Мерца, Родрига, Лобоса и других.

 

 

У недељу, 30. децембра, у оквиру „Булевара музике“, такође у организацији БЕЛЕФ-а, у исто време и на истом месту наступиће ђаци музичке школе „Коста Манојловић“. Тог дана слушаћемо композиције Хофмана, Бариоса, Коњајева, Баха, Доренског, изведене на гитари или хармоници.

Библиотека града Београда у Кнез Михаиловој 56 ће овог викенда радити од 8 до 14 сати и сви заинтересовани моћи ће да се учлане са 50% попуста. Дечје одељење „Невен“ и „Чика Јова Змај“ ће радити у суботу, 29. децембра од 8 до 14 сати.

Библиотека града Београда за ову прилику је припремила и поклон ваучере за све који имају жељу да обрадују своје најдраже. Купујући некоме ваучер омогућујете му бесплатно учлањење у Библитеку града.

Током новогодишње акције и поклон ваучери могу да се купе са попустом од 50% и у Дечјим одељењима и у Кнез Михаиловој 56.

 

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Новогодишњи акције и попусти у Библиотеци града Београда. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja