Предавање ИНДОНЕЗИЈА, ВЕЛИКА ПРИВРЕДА У БРЗОМ УСПОНУ

Библиотека града Београда је, у сарадњи са Друштвом српско-индонежанског пријатељства НУСАНТАРА,организовала предавање Борислава В. Коркоделовића, политиколога и новинара из Београдана тему „Индонезија, велика привреда у брзом успону“. За ову прилику господин Коркоделовић позваоjeи госте, мр Миланку Стојаковић, стручну сарадницу у одбору за економске односе са иностранством Привредне коморе Србије и господинаЈога Памунгкаса, првог секретара и руководиоца Економског одељења амбасаде Републике Индонезије у Србији. 

 

 

Госте је поздравио Њ. Е. Семуел Самсон, амбасадор Републике Индонезије у Србији и др Александар Раковић, председник Друштва српско-индонежанског пријатељства „Нусантара“.

Ово предавање представља велики допринос упознавању јавности у Србији, али и пословних кругова у земљи са све значајнијом улогом коју државе Азије, а међу њима посебно Индонезија, имају у светској привреди.

     

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Предавање ИНДОНЕЗИЈА, ВЕЛИКА ПРИВРЕДА У БРЗОМ УСПОНУ. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja