БИБЛИОТЕКА - ЕКОТЕКА на Organic Live Festu

EКОТЕКА–БИБЛИОТЕКА је још једна у низу акција Библиотеке града Београда, у оквиру које излазимо ван зидова саме зграде, у циљу популарисања књиге и читања. Прошлог месеца смо гостујући на Serbia Openтурниру повезали културу и спорт, а овај путнашу делатност желимо да повежемо са екологијоми здравим начином живота. Због тога, Библиотека града Београда наступа на Organic Live фестивалу. Фестивал ће бити одржан у Топчидерском парку, код споменика Арчибалду Рајсу, од 27. до 30. јунаод 9 до 20.00 сати. Планирамо више активности у оквиру наше акције под називом ЕКОТЕКА:

На самом Фестивалу налазиће се штанд Библиотеке града Београда. На штанду ће наши библиотекари учлањивати у Библиотеку са попустом од 50%. Они посетиоци који се на овај начин учлане добиће на поклон књигу од издавачких кућа Лагуне, Евро–Ђунтија, Креативног центра, Клија и Архипелага.Током трајања фестивала, уз исти попуст се може учланити и у свим огранцима Библиотеке града Београда.

Чланске карте важе годину данаод дана учлањења, и то за целу мрежу Библиотеке града, дакле преко 80 библиотека широм Београда.Посетиоци ће моћи и да на лицу места изнајме бестселере, али и књиге из нашег фонда из области екологије, одрживог развоја, органске исхране...

-  На штанду ће бити изложене књиге из фонда Библиотеке града Београда, као и издања издавача: Лагуне, Евро–Ђунтија, Креативног центра, Клија и Архипелага из наведених области, као и белетристика.

 

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - БИБЛИОТЕКА - ЕКОТЕКА на Organic Live Festu. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja