„МАЛИ ПЈЕР“ НА ЗВЕЗДАРИ

У четвртак, 23. фебруара у библиотеци-галерији „Бранко Миљковић“ на Звездари отворена је изложба радова ученика звездарских основних и средњих школа, приспелих на општински конкурс дечије карикатуре „МАЛИ ПЈЕР“. 

 

Изложбу је отворила председница управног одбора Пријатеља деце Звездаре, госпођа Снежана Класовић.

 

 

Општински конкурс организовала је Организација „Пријатељи деце Звездаре“, у сарадњи са Библиотеком “Вук Караџић”, а 19 најбољих радова награђено је књигама и дипломама и они ће учествовати на традиционалном 18. конкурсу „МАЛИ ПЈЕР“ у организацији „Пријатеља деце Београда“.

 

У четвртак, 23. фебруара у библиотеци-галерији „Бранко Миљковић“ на Звездари отворена је изложба радова ученика звездарских основних и средњих школа, приспелих на општински конкурс дечије карикатуре „МАЛИ ПЈЕР“. Општински конкурс организовала је Организација „Пријатељи деце Звездаре“, у сарадњи са Библиотеком “Вук Караџић” на Звездари.

На конкурсу су учествовали ученици основних и средњих школа на Звездари, а 19 најбољих радова награђено је књигама и дипломама и они ће учествовати на традиционалном 18. конкурсу „МАЛИ ПЈЕР“ у организацији „Пријатеља деце Београда“. Одабир радова обавила је комисија у саставу:  Тања Николајевић Веселинов, академски сликар, Мина Симић, студент 4. године Факултета примењене уметности и Милица Буха, библиотекар.

Изложбу је отворила председница управног одбора Пријатеља деце Звездаре, госпођа Снежана Класовић, а награђене ученике и све присутне поздравиле су Соња Стаменовић, шеф одсека за образовање, културу и спорт Општине Звездара и академска сликарка Тања Николајевић Веселинов, председница комисије за одабир радова.

 

 

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - „МАЛИ ПЈЕР“ НА ЗВЕЗДАРИ. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja