Изложба и зборник радова о Бранку Миљковићу презентовани на Златибору и Ужицу

У оквиру међубиблиотечке сарадње Библиотека града Београда представила је зборник радова „Бранко Миљковић – песник ватре“ и презентовала истоимену изложбу на Златибору у Институту за штитасту жлезду Чигота и у Народној библиотеци у Ужицу.

 

 

О зборнику радова који је уредио Михаило Пантић говорила је директорка Библиотеке Јасмина Нинков, а о изложби, ауторка Олга Красић-Марјановић. Оба догађаја обогатио је рецитал ученика медицинске школе из Ужица.

Изложба и Зборник настали су у оквиру пројекта „Бранко Миљковић – песник ватре“. Пројекат је подржало Министарство културе, информисања и информационог друштва, а поводом обележавања 50 годишњице смрти Бранка Миљковића. Поред многобројне публике, догађаје су пропратили и локални медији, а поводом 8. марта пуштен је комплетан снимак изложбе и рецитала као један од поклона поштоваоцима Миљковићеве поезије.

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Изложба и зборник радова о Бранку Миљковићу презентовани на Златибору и Ужицу. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja