AccessITplus – састанак Одбора за управљање пројектом

У оквиру пројекта AccessITplus у Јавној библиотеци у Верији (Република Грчка) 29.и 30. марта одржан је састанак Одбора за управљање пројектом (Project Management Board Meeting). Састанку су присуствовали представници партнера у пројекту: MDR, PSNC, ГК Ријека, VPL и БГБ. На састанку су разматране aктивности од претходног састанка, извештај о истраживању циљних група, анализа одржаних онлајн курсева, могућност побољшања постојеће платформе и превода курсева и финансије и извештавање.

 

 

Посебна пажња је посвећена активностима које предстоје у наредном периоду, а то су: унапређење постојећих ресурса и платформе онлајн курева, корисничко тестирање и измене, превод, планирање уводих конференција, постављање онлајн курсева, подршка полазницима курсева, евалуација и остварење постављених циљева, дисеминација и подизање пилот дигиталних библиотека.

Наредни састанак одбора за управљање пројектом AccessITplus заказан је за 19.и 20. јун у НУБ у Тузли.

 

Двогодишњи пројекатAccessITplusнаставак је пројекта AccessIT.Састоји се из обуке особља, дигитализације завичајног фонда и укључивања садржаја у Европску дигиталну библиотеку (Europeanа). Пројекат се реализује уз подршку Европске комисије, у оквиру програма Култура 2007–2013.

 

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - AccessITplus – састанак Одбора за управљање пројектом . Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja