Обична прича (криминалистичка игра)

У петак,01.06.2012. у 20.00у ВеликојсалиДома омладинеодиграће се позоришна представа Обична прича (криминалистичка игра)аутора ЗоранаБожовића. Представа се игра уизвођењу  Драмског  студија Девете гимназије „Михаило Петровић Алас“.

Улаз је слободан!

 

 

У оквиру циклуса „Неиспричане приче“ – Мултимедијални пројекти београдских ђака и студената, Амерички кутак у сарадњи са Домом омладине реализује представу Драмског студија Девете београдске гимназије чији су чланови и наши чланови и волонтери.
Представа је премијерно приказана на Позоришним сусретима средњих школа у Крагујевцу.
Реч је о великој озбиљној представи чији су аутори искључиво ђаци и понеки професор Девете гимназије. Ансамбл се састоји од преко 25 младих људи који су са пуно ентузијазма створили представу :
„Обична прича (криминалистичка игра)“
Рађена је по тексту Зорана Божовића, а како је настала под утицајем америчких крими прича четрдесетих и педесетих година са „линчовски“ растрзаним јунаком и његовим бродвејским сновима са џез музиком као пратњом, наравно да је нашла место у Америчком кутку и да смо је са задовољством уврстили у циклус „Неиспричане приче“.

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Обична прича (криминалистичка игра) . Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja