ЕКОТЕКА на Organic Live Festu

На овогодишњем Organic LiveFestu, одржаном од 22. до 24. јуна у Топчидерском парку, учествовала је и Библиотека града Београда. БИБЛИОТЕКА - ЕКОТЕКА била је још једнаунизууспешних акција које Библиотека града спроводи у циљу популарисања књиге и читања. Прошлог месеца смо гостујући на Serbia Openтурниру повезали културу и спорт, а овај путнашу делатност смоповезалиса екологијоми здравим начином живота.

 

 

 На штанду Библиотеке града Београда, наши библиотекари учлањивали су у Библиотеку са попустом од 50%. Они посетиоци који су се на овај начин учланили добили су на поклон књигу од издавачких кућа Лагуне, Геопоетике, Платоа или  Одисеје. Многи посетиоци су се учланили  бесплатно, одговоривши на питања опште културе из нашег квиза  Култура на трави. Посетиоци су на лицу места изнајмљивали бестселере, али и књиге из нашег фонда из области екологије, одрживог развоја, органске исхране... 

 
          На штанду Библиотеке гостовао је и SUPERMARKET Concept Store који је делио посетиоцима штанда поклоне из свог новоотвореног TRUE ORGANIC кутка.

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - ЕКОТЕКА на Organic Live Festu . Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja