У Библиотеци града Београда одржан акредитовани семинар Основе савременог библиотекарства за школске библиотекаре

У петак, 25. новембра 2016, у Вуковој сали Библиотеке града Београда успешно је одржан семинар Основе савременог библиотекарства за школске библиотекаре.

Семинару је присуствовало двадесеторо школских библиотекара из Србије, а предавачи су били запослени у Библиотеци града Београда: Оливера Калдесић, мр Катарина Михајловић, мр Весна Булајић и др Радмила Тасић (Одељење за набавку и обраду библиотечке грађе), Снежана Кавалић Арсенијевић и мср Станка Јовичић (Одељење за унапређење библиотечке делатности), Јасна Бркић (Одељење посебних фондова - Дечје одељење) и мср Исидора Ињац (Одељење за културне програме).

Основни циљ семинара је унапређење рада школских библиотека, као и јачање професионалних капацитета школских библиотекара за обављање стручних пословаи упознавање са новим трендовима дигиталног доба.

У веома пријатној атмосфери размењена су професионална искуства и ојачана је платформа будуће сарадње колега широм Србије.

Семинар је акредитован од стране Завода за унапређивање образовања и васпитања за школску 2016/2017. и 2017/2018. годину.

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - У Библиотеци града Београда одржан акредитовани семинар Основе савременог библиотекарства за школске библиотекаре. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja