Основци, почиње акција ЧИТАМ, ПА ШТА!

Библиотека града Београда у школској 2016/2017. години позива све ученике основних школа Београда да се поново укључе у акцију на тему подстицања читања и развијања критичког односа према прочитаном - ЧИТАМ, ПА ШТА. 

Апелујемо на све библиотекаре основних школа, учитеље, професоре српског језика и родитеље да информишу децу од 2. до 8. разреда о овогодишњем покретању акције и позову их да и у овој школској години читају квалитетне књиге и да у виду писаног или цртаног рада представе своју импресију изазвану прочитаним.

Све информације о такмичењу могуће је видети на сајту www.citampasta.rs. Радови се, као и прошле године, шаљу на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., а рок за слање радова за први, школски ниво такмичења је 25. фебруар 2017.

Биће нам драго да што већи број деце прочита књиге које су библиотекари Библиотеке града Београда одабрали као најбоље и да уживају у вишемесечној литерарној авантури и дружењу.

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Основци, почиње акција ЧИТАМ, ПА ШТА!. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja