PREDSTAVLjANjE KNjIGA EVE RAS I NENADA MILENKOVIĆA NA VRAČARU

 

U Biblioteci „Petar Kočić“ na Vračaru su prestavljene knjige Eve Ras „Srbijo, ljubavi moja“ i Nenada Milenkovića „Što ne govori se svima“, koje su izašle u izdanju izdavačke kuće Jugart. Nova knjiga poznate glumice, spisateljice i slikarke Eve Ras je zbirka kolumni koje je ona pisala za listove „Politika“ i „Alo“ i prema njenim rečima, ova knjiga je njena izjava ljubavi prema srpskom narodu kome se oduvek divila kako hrabro podnosi sve nevolje koje su ga snalazile kroz istoriju. U knjizi se nalazi i mnoštvo komentara čitalaca na činjenice iznete u kolumnama.  

Na ovu priču Eve Ras se, na književnoj večeri, dobro nadovezao novinar Nenad Milenković čija knjiga „Što ne govori se svima“ predstavlja skup intervjua koji je ovaj autor uradio sa velikim zvezdama kulturne i javne scene – Novakom Đokovićem, Bekimom Fehmijuom, Jelisavetom Sekom Sablić, Velimirom Batom Živojinovićem, Miroslavom Ilićem, Zdravkom Čolićem, Miloradom Mandićem Mandom, Katarinom Žutić, Brankom Katić... Milenković je ove intervjue obogatio anegdotama koje je podelio i sa publikom na književnoj večeri.

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - PREDSTAVLjANjE KNjIGA EVE RAS I NENADA MILENKOVIĆA NA VRAČARU. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja