Rekordan broj novih članova Biblioteke grada Beograda

Kao i prethodne, i ove godine Biblioteka grada Beograda ponosno ističe da je broj njenih novih članova u toku oktobra meseca prevazišao sve dosadašnje proseke upisa. Ogromno interesovanje Beograđana za upis usledilo je zbog snižene cene članarine i mogućnosti da sa tzv. Oktobarskim popustom od 50% postanu vlasnici članske karte gradske biblioteke. Rezultat ovog popusta jeste taj da je u Biblioteku u oktobru upisano 27.776 novih članova, čime je za oko 3.000 članova oboren dosadašnji rekord zabeležen u istom mesecu prošle godine.

S obzirom na to da su ovakve akcije očigledno važne za osnaživanje kulture čitanja, Biblioteka će i u narednom periodu nastaviti da izlazi u susret građanima, i značajnim popustima dodatno ih podstakne da postanu njeni članovi. Da podsetimo, sa istom članskom kartom moguće je koristiti fondove i usluge svih biblioteka iz mreže  Biblioteke grada Beograda, koje se nalaze u 14 beogradskih opština.

 
Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Rekordan broj novih članova Biblioteke grada Beograda. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja