Predstavljanje Biblioteke grada Beograda na Sajmu knjiga

Biblioteka grada Beograda je na Sajmu predstavila svoju bogatu zavičajnu zbirku. U ponedeljak,27.10.2014, u 13 sati, u sali Beogradski sajam, Anđela Ivanić i Ljubica Ćorović održale su predavanje na temu „Dragocenosti iz fonda Biblioteke grada Beograda“.

U ponedeljak,27.10.2014, u 17 sati, u Areni Beogradskog sajma, Olga Krasić Marjanović, autorka izložbe o srpskim piscima u Velikom ratu i Zlatko Ahmić, administrator Digitalne biblioteke, održali su prezentaciju „Digitalna kolekcija Biblioteke grada Beograda o I svetskom ratu“ na kojoj je prikazan dosadašnji rad na formiranju ove zbirke i prezentovane mogućnosti koje su ovim putem dostupne širom planete.

Posetioci Sajma su u prilici da posete i izložbu Biblioteke grada Beograda, „Srpska književnost i Veliki rat“, koja je za ovu priliku postavljena u hali 2b.

Sva obaveštenja o kulturnim dešavanjima koje BGB organizuje, kao i o ostvarivanju popusta za učlanjenje u Biblioteku posetioci će moći da dobiju na štandu BGB-a u hali 4 tokom  Sajma knjiga.

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Predstavljanje Biblioteke grada Beograda na Sajmu knjiga. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja