U Biblioteci grada Beograda održan akreditovani seminar Osnove savremenog bibliotekarstva za školske bibliotekare

U petak, 25. novembra 2016, u Vukovoj sali Biblioteke grada Beograda uspešno je održan seminar Osnove savremenog bibliotekarstva za školske bibliotekare.U petak, 25. novembra 2016, u Vukovoj sali Biblioteke grada Beograda uspešno je održan seminar Osnove savremenog bibliotekarstva za školske bibliotekare.

Seminaru je prisustvovalo dvadesetoro školskih bibliotekara iz Srbije, a predavači su bili zaposleni u Biblioteci grada Beograda: Olivera Kaldesić, mr Katarina Mihajlović, mr Vesna Bulajić i dr Radmila Tasić (Odeljenje za nabavku i obradu bibliotečke građe), Snežana Kavalić Arsenijević i msr Stanka Jovičić (Odeljenje za unapređenje bibliotečke delatnosti), Jasna Brkić (Odeljenje posebnih fondova - Dečje odeljenje) i msr Isidora Injac (Odeljenje za kulturne programe).
 
Osnovni cilj seminara je unapređenje rada školskih biblioteka, kao i jačanje profesionalnih kapaciteta školskih bibliotekara za obavljanje stručnih poslovai upoznavanje sa novim trendovima digitalnog doba.
 
U veoma prijatnoj atmosferi razmenjena su profesionalna iskustva i ojačana je platforma buduće saradnje kolega širom Srbije.
 
Seminar je akreditovan od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja za školsku 2016/2017. i 2017/2018. godinu.
Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - U Biblioteci grada Beograda održan akreditovani seminar Osnove savremenog bibliotekarstva za školske bibliotekare. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja