Osnovci, počinje akcija ČITAM, PA ŠTA!

Biblioteka grada Beograda u školskoj 2016/2017. godini poziva sve učenike osnovnih škola Beograda da se ponovo uključe u akciju na temu podsticanja čitanja i razvijanja kritičkog odnosa prema pročitanom - ČITAM, PA ŠTA
Apelujemo na sve bibliotekare osnovnih škola, učitelje, profesore srpskog jezika i roditelje da informišu decu od 2. do 8. razreda o ovogodišnjem pokretanju akcije i pozovu ih da i u ovoj školskoj godini čitaju kvalitetne knjige i da u vidu pisanog ili crtanog rada predstave svoju impresiju izazvanu pročitanim.
 
Sve informacije o takmičenju moguće je videti na sajtu www.citampasta.rs. Radovi se, kao i prošle godine, šalju na adresu Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., a rok za slanje radova za prvi, školski nivo takmičenja je 25. februar 2017.
 
Biće nam drago da što veći broj dece pročita knjige koje su bibliotekari Biblioteke grada Beograda odabrali kao najbolje i da uživaju u višemesečnoj literarnoj avanturi i druženju.
Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Osnovci, počinje akcija ČITAM, PA ŠTA!. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja