Svečano otvorena Rimska dvorana i predstavljen zbornik „Vlasnik trajne sreće“

U ponedeljak, 26. decembra 2016. godine, u 12 sati,  Biblioteci grada Beograda održana je konferencija za novinare povodom svečanog otvaranja Rimske dvorane i predstavljen je zbornik „Vlasnik trajne sreće“: o književnom delu Danila Nikolića.
Prisutnima su se obratili Jasmina Ninkov, direktorka Biblioteke grada Beograda, Nevenka Novaković, projektant iz Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda, Mihajlo Pantić, urednik Zbornika, Marko Nedić i Sena Mihailović, autori tekstova u Zborniku.
 
Mnogobrojni posetioci imali su prilike da čuju kako su tekli radovi uređivanja enterijera i konzervacije bedema u Rimskoj dvorani i da se upoznaju sa novim zbornikom  Biblioteke grada Beograda. Čitav događaj je dodatno ukrasilo interpretativno čitanje teksta Danila Nikolića koje je izvela Lidija Nikolić, ćerka pisca čijem je književnom delu posvećen Zbornik.
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Svečano otvorena Rimska dvorana i predstavljen zbornik „Vlasnik trajne sreće“. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja