Дечја недеља – НЕЋУ ДА БРИГАМ, ХОЋУ ДА СЕ ИГРАМ

У оквиру Дечје недеље, прве недеље месеца октобра, библиотека у Калуђерици је угостила малишане из предшколских установа ЛАНЕ и ВЕСЕЉКО.

Другог и трећег дана ове манифестације, библиотеку је организовано посетило преко 300 будућих ђака и деце из мешовитих група из Калуђерице. Деца су представила своје радове и песмице у оквиру конкурса „Хоћу да се играм!“. 

Малишани из Винче су са својом васпитачицом учествовали у квизу „Препознај животињу“. Дечији смех и игра улепшали су нам октобарско послеподне.

Овај леп повод искористили смо за дружење са децом, уживање у њиховим наступима и песмама, а деца су заузврат имала прилику да разгледају нека од најинтресантнијих дечијих издања и сазнају нешто више о књизи, библиотеци, значају читања и културе уопште.

Уз обећање да ће нас посећивати са својим родитељима и васпитачима, да ће нам причати шта су ново научили испратили смо наше драге предшколце и нове чланове библиотеке у Калуђерици. 

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Дечја недеља – НЕЋУ ДА БРИГАМ, ХОЋУ ДА СЕ ИГРАМ. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja