Учешће запослених из Библиотеке града Београда на семинару Вики-библиотекар

    У организацији Универзитетске библиотеке "Светозар Марковић" 24. и 25. новембра 2016. одржан је семинар Вики-библиотекар. Међу десет учесника на семинару били су и запослени из Библиотеке града Београда, Живко Николић и Јована Јовановић из библиотеке "Илија Гарашанин" Гроцка и Биљана Грбовић из одељења за обраду библиотечке грађе. Предавачи су на занимљив и поучан начин презентовали рад у Википедији. Полазници семинара су отворили своје налоге на Википедији и уређивали нове текстове.

Организатори овог курса Александра Поповић, Оја Кринуловић, Сања Антонић, Ђорђе Стакић уз помоћ информатичара Бојана Николића помогли су свим учесницима да брзо овладају тајнама Википедије.

   Овај занимљив семинар који организује Универзитетска библиотека само је један од многих семинара намењених усавршавању библиотекара. Запослени из Библиотеке града Београда редовно похађају ове акредитоване семинаре и задовољни су како избором тема предавања тако и предавачима.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Учешће запослених из Библиотеке града Београда на семинару Вики-библиотекар. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja