Библиотека "Доситеј Обрадовић" привремено затворена због реновирања

Обавештавамо вас да је Библиотека "Доситеј Обрадовић" привремено затворена од 28.8.2019. године до даљнег због реновирања које предстоји,

"Пуж" у "Филипу Вишњићу"

Библиотеку "Филип Вишњић" су у среду 22.маја посетила деца из  Предшколске установе "Пуж", као и Тања Лебовић Зечевић из издавачке куће "Propolis Books". Тања им је представила причу "Вук који је испао из књиге" и разговарала са њима о многим другим бајкама које се помињу у овој причи.
 
Деца су упозната са начином рада библиотеке и позвана да постану наши редовни посетиоци јер их на нашим полицама чекају све приче које су тада поменуте, као и још много оних које тек треба да открију и уживају у њима.

Опширније...

"Безбедност на интернету"

У уторак 21.маја у библиотеци "Филип Вишњић" писац Влада Арсић одржао је трибину "Украдена безбедност" са листе едукација Фондације "Тијана Јурић". Кроз потресне приче жртава педофилије и трговине људима указано је на различите системе манипулације којима преваранти улазе у живот жртве и почињу да је опседају и уцењују. 
Циљ је да се подигне свест код свих корисника интернета и на време спрече преваре. Предавању су присуствовали ученици Геолошке и хидрометеоролошке школе, као и други посетиоци библиотеке.

 

ПОСЕТА ДЕЦЕ ИЗ ШКОЛЕ

Библиотеку „Исидора Секулић“ на општини Савски венац 9. и 10. маја 2019. године посетила су деца из ОШ Антон Скала. Први сусрет деце од првог до осмог разреда са библиотеком прошао је у добром расположењу и представљању библиотеке и библиотечких услуга на што занимљивији начин. Заједно смо читали, рецитовали, плесали и глумили…

 

Опширније...

Библиотека "Милутин Ускоковић" у посети обданишту "EUROKIDS"

Библиотека "Милутин Ускоковић" 10. 04. 2019. имала је дружење са децом предшколском узраста обданишта "EUROKIDS", а том приликом малишанима су подељене бесплатне чланске карте и упознати су са радом библиотеке, насловима књига за њихов узраст, програмима који се одржавају и могућностима које им Библиотека града Београда нуди у свим дечијим одељењима. Заказане су посете библиотеци  које укључију и предавање,  почетком маја и остварена је лепа сарадња са стручним особљем обданишта. 
 

Опширније...

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Voždovac. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja