Библиотека "Доситеј Обрадовић" затворен због реновирања

Библиотека "Доситеј Обрадовић",  која је затворена због реновирања, обавештава  читаоце да могу  враћати  своје позајмљене књиге почев од 5. септембра 2020. године  сваке суботе у термину  од 8.00 - 14.00. часова   у просторијама библиотеке "Доситеј Обрадовић" , Устаничка 125 ц , телефон 2892913.

Корисници још увек не могу подизати књиге из библиотеке, а о почетку рада библиотеке "Доситеј Обрадовић" биће накнадно обавештени.

 

ПОНОВО РАДИ БИБЛИОТЕКА

Поштовани читаоци, након ванредних околности полако почињемо са радом. Зарад ваше и наше безбедности околности рада су мало измењене, те није могућ слободан приступ фонду, али жељене књиге можете поручити телефоном на 2466780 или преко мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Знамо да вам није лако што још увек не можете да шетате међу полицама и осетите зов књига, али надамо се да ћете имати разумевања. Можете пратити и нашу Фејсбук страницу Biblioteka "Filip Višnjić", где ћете наћи сва обавештења везана за библиотеку, као и препоруке за читање.
Радујемо се поновном дружењу!

 

 

 

 

 

 

 

Медин кутак

У среду 26. фебруара библиотеку "Филип Вишњић" посетила је млађа група деце из вртића "Медин кутак". Прочитана им је прича Николете Новак "Медведић Неца има трему". Научили смо шта је то трема и како да се изборимо са њом, па су малишани у пракси показали како храбро рецитују пред целом групом. Нашли смо и једну књижицу са налепницама, што је додатно подстакло радост.
Наши најмлађи читаоци добили су чланске карте и надамо се да ће од малих ногу развити љубав према књигама, за сада су на добром путу!

Опширније...

Медин кутак у нашем кутку

У понедељак 24. фебруара библиотеку "Филип Вишњић" посетиле су две групе деце из вртића "Медин кутак". Прочитане су им приче Николете Новак "Веверица Мими нема реп" и "Лане Мила је поводљиво". Показали су велико интересовање за књиге и радују се поновном сусрету.
 

Опширније...

Заљубљени у књиге

Библиотека "Филип Вишњић"  обелележава  Дан заљубљених  на посебан и себи својствен начин, уз књиге, са књигама и поред књига. Позивамо вас да се и ви заљубите у књиге. Не боли, а лепо је и корисно.
 

Опширније...

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Voždovac. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja