„ПРЕД ЛИКОМ СВЕТОГ САВЕ“

У четвртак, 26. 01. 2017. године, са почетком у 12 часова, у читаоници Одељења Библиотеке „Свети Сава“ у Земуну, додељене су награде најбољим учесницима на литерарном и ликовном конкурсу „Пред ликом Светог Саве“, који организују Одељење Библиотека „Свети Сава“, Земун и Сурчин и Пријатељи деце Земуна.

Ова успешна и дугогодишња манифестација организује се у част великог Светог Саве чије име носи Библиотека, као спомен на дан када је основана, далеке 1825. године.

Прво место на литерарном конкурсу освојио је Томислав Бурсаћ из  ОШ „Раде Кончар“, дрго место освојили су Настастија Јовановић и Марко Гаровић из ОШ „Мајка Југовића“, а треће место Огњен Филиповић из ОШ „Гаврило Принцип“ и Катја Симић из ОШ “Мајка Југовића“.

Награде за најбоље ликовне радове освојили  су: Марија Чанковић и Стефан Лукић из ОШ „Станко Марић“ из Угриноваца, Марко Банчевић из ОШ „Горња варош“, Татјана Бубања из ОШ „Михајло Пупин“, Никола Марјановић из ОШ „Мајка Југовића“ и Одељење 2/4 ОШ „Гаврило Принцип“ за групни рад„Свети Сава путује у Свету земљу да посети Христов гроб“.

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - „ПРЕД ЛИКОМ СВЕТОГ САВЕ“. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja