ПРИРОДА ЈЕ ЖИВОТ

У четвртак, 21. септембра 2017, са почетком у 17 часова, у Одељењу Библиотеци „Свети Сава“ у Земуну, у оквиру „Дана европске баштине 2017“, одржано је предавање под називом „Природа је живот“. Организатор овог догађаја је Градска општина Земун, а Библиотека „Свети Сава“ била је домаћин ученицима земунских основних школа: „Бранко Радичевић“ из Батајнице и „Михајло Пупин“, Правно-биротехничке школе „Димитрије Давидовић“ и Средње медицинске школе „Надежда Петровић“.

Једноипосатни програм био је подељен на два дела: „Зашто се клима мења“, предавача др Владимира Ђурђевића из Института за метеорологију Физичког факултета у Београду и „Како промена климе утиче на нас и на околину“, предавача др Ане Вуковић са Пољопривредног факултета у Београду.

И паузи предавања ученици су могли да погледају различите метеоролошке инстументе, а др Ђурђевић им је објаснио кало се користе.

 Данашњи програм је пример добре сарадње Градске општине Земун и Одељења Библиотеке „Свети Сава“, који већ неколико година, као и основних и средњих школа са територије Општоме Земун.

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - ПРИРОДА ЈЕ ЖИВОТ. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja