"ПРЕД ЛИКОМ СВЕТОГ САВЕ"

У уторак, 28. јануара 2020. година, са почетком у 12 часова, у Одељењу Библиотеци "Свети Сава" у Земуну одржана је додела диплома награђеним ученицима који су учествовали на литерарном и ликовном конкурсу "Пред ликом Светог Саве" који организују Библиотека "Свети Сава", Земун и Сурчин и Пријатељи деце Земуна.             На конкурсу су учествовали ученици дванаест основних школа са територије Земуна, а награде су додељене за литерарне и за ликовне радове.

Награде за најбољи литерарни рад добили су: прво место Сергеј Митровић са песмом "Свети Сава", друго место освојили су Ива Богуновић и Михајло Тасић, а треће место Вукашин Стојсављевић и Валентина Вељковић.

Награде за најбољи ликовни рад добили су: прво место Теодора Перовић, Дајана Анђелковић, Наталија Глишић и ЛУка Тунић. Друго место освојили су Зоја Николић, Марија Туфегџић, Маша Крупежевић и Павле Петковић уз помоћ Александра Шојића. Треће место освојили су Наталија Марчета, Хелена Лапчевић, Дуња Пивић, Лена Живановић, Лара Цакић, Луција Милутиновић, Анђела Стевић и Петар Врањеш.

Награду су добили и групни радови ОШ"Вељко Рамадановић", ОШ "Мајка Југовића" и ОШ "Гаврило Принцип".

Посебну захвалност и признање добила је учитељица 2/2, Верица Станојковић, из ОШ "Мајка Југовића" из Земуна чији су ученици освојили четири литерарне награде.

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - "ПРЕД ЛИКОМ СВЕТОГ САВЕ". Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja