ДОДЕЛА НАГРАДА ЗА НАЈБОЉЕ „ЧИТАЛАЧКА ЗНАЧКА 2015“

У четвртак, 14. маја 2015. године, са почетком у 12 часова, у читаоници Одељења Библиотеке „Свети Сава“ у Земуну, одржана је завршна свечаност манифестације „Читалачка значка 2015“ у којој је ове године учествовало 18 земунских и сурчинских основних школа.

Ову значајну, успешн и бројну манифестацију организују Библиотека „Свети Сава“ и огранизација „Пријатељи деце Земуна“, који најбољима из категорије говорника и писара, њих 28, додељују дипломе Велики поштовани писар, за најлепше најбоље илулстрован читалачки дневник и Велики поштовани говорник, за најбољу интерпретацију прочитаног,  као и књиге, поклон Библиотеке града Београда.

У овогодишњој манифестацији пријавило се око 1000 основаца, од којих је испитано 484 ученика. Сваки учесник добио је значку, а скоро половина њих добила је диплому мали поштовани говорник и мали поштовани писар. Ученике је испитивала комисија у стаставу: Миљка Коцић, библиотекар, Мира Стојнић, библиотекар и Јелена Стевановић, библиотекар у ОШ „Михаило Пупин“.

У програму су учествовали Јана Шантрић, ученица ОШ „Гаврило Принцип“ и Радислав Јовић, дечји писац, који је присутнима казао неколико својих песама.

Овом приликом посебно се захваљујемо ученицима који су учествовали у овогодишњој манифестацији, њиховим учитељима, наставницима, школским библиотекарима и родитељима.

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - ДОДЕЛА НАГРАДА ЗА НАЈБОЉЕ „ЧИТАЛАЧКА ЗНАЧКА 2015“. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja