Радионица креативног писања у библиотеци „Бранко Миљковић“

Жеља за дружењем, креативним стваралаштвом и напредовањем у креативном писаном изражавању окупила је петнаест чланова Радионице креативног писања у добро познатом простору библиотеке на Звездари.

Полазници су током радионица овладали техникомм писања и са успехом претакали новонастали прозни текст у стихове, а недуго затим у једнуставну форму колумне. Обликовање текста на исту тему у различите форме, као и рад на тексту и његово сређивање је била тема којом је заокружен рад на стварању поетског, прозног текста и текстова који имају уметнички карактер.

На наредним радионицама полазници ће се бавити презентацијом текста, како графичким приказом, фонтом, илустрацијом и бојом, поред наслова који је интригантан, могу да скрену пажњу на свој текст. Како организовати и приредити страницу школског листа и шта све може бити његов садржај како би био интересантан и за ученике и за професоре. Руководилац тих радионица ће бити Пеђа Паровић. Полазници ће имати прилику и да излажу најуспелије странице школског листа.

Следећа радионица заказана је за 29. јануар у 17 часова у Шестој београдској гимназији.

Руководилац радионица Радица Смиљковић

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Радионица креативног писања у библиотеци „Бранко Миљковић“. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja