НОВА БГБ ПЛАТФОРМА ЗА БЕСПЛАТНО ГЛЕДАЊЕ ФИЛМОВА

 

Библиотека града Београда је у сарадњи са Међународним фестивалом документарног филма Beldocs омогућила својим корисницима нову АВА онлајн платформу за бесплатно гледање најбољих светских документарних и краткометражних филмова! Да бисте користили платформу потребно је да сте члан Библиотеке града Београда.

 

 

Да бисте приступили АВА платформи треба да упутите захтев на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и у том захтеву наведете следеће податке: име,  презиме и број чланске карте библиотеке. Након провере података у року од 24 часа добићете повратни мејл који ће садржати приступну шифру (тзв. токен) за бесплатно гледање филмова преко платформе. Сваки токен важи 180 дана. Након истека тог рока  можете послати захтев да Вам се додели нови токен.

Када добијете токен идете на сајт АВА платформе https://eu.ava.watch и на страници за логовање у одговарајуће поље унесете токен који сте добили. Након тога је остало само да уживате у квалитетним филмовима!

ВАЖНО: АВА платформи могу приступити само корисници старији од 18 година.  

 

 

 

 

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - НОВА БГБ ПЛАТФОРМА ЗА БЕСПЛАТНО ГЛЕДАЊЕ ФИЛМОВА. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja