Библиотека града Београда и Амбасада Мексика приредили изложбу фотографија Јакоба Прада „Ecosistema CDMX 06050”

У среду, 19. маја 2021. године, у оквиру Београдског месеца фотографије, свечано је отворена изложба фотографија Хакоба Прада „Ecosistema CDMX 06050" у Библиотеци града Београда. Изложба је постављена на Позајмном одељењу и у излозима Библиотеке града Београда, а реализована је у сарадњи Библиотеке и Амбасаде Мексика.

Присутнима се обратио Њ.Е. Карлос Феликс, амбасадор Мексика, истакавши да је повод изложбе обележавање 75. година плодних односа између мексичког и српског народа, као и веома успешна сарадња Амбасаде Мексика и Библиотеке града Београда.

Давид Пужадо, директор Београдског месеца фотографије, изразио је велико задовољство што је настављена традиција сарадње Библиотеке града Београда и Београдског месеца фотографије и што су фотографије Мексико Ситија изложене у нашем простору.

Јасмина Нинков, директорка Библиотеке града Београда, изразила је велику захвалност мексичкој амбасади на учешћу у програмским активностима Библиотеке града Београда и прогласила изложбу отвореном.

Изложба је ће бити постављена до 4. јуна.

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Библиотека града Београда и Амбасада Мексика приредили изложбу фотографија Јакоба Прада „Ecosistema CDMX 06050”. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja