ПРЕДСТАВЉАЊЕ КЊИГА ЕВЕ РАС И НЕНАДА МИЛЕНКОВИЋА НА ВРАЧАРУ

У Библиотеци „Петар Кочић“ на Врачару су престављене књиге Еве Рас „Србијо, љубави моја“ и Ненада Миленковића „Што не говори се свима“, које су изашле у издању издавачке куће Југарт. Нова књига познате глумице, списатељице и сликарке Еве Рас је збирка колумни које је она писала за листове „Политика“ и „Ало“ и према њеним речима, ова књига је њена изјава љубави према српском народу коме се одувек дивила како храбро подноси све невоље које су га сналазиле кроз историју. У књизи се налази и мноштво коментара читалаца на чињенице изнете у колумнама.  

На ову причу Еве Рас се, на књижевној вечери, добро надовезао новинар Ненад Миленковић чија књига „Што не говори се свима“ представља скуп интервјуа који је овај аутор урадио са великим звездама културне и јавне сцене – Новаком Ђоковићем, Бекимом Фехмијуом, Јелисаветом Секом Саблић, Велимиром Батом Живојиновићем, Мирославом Илићем, Здравком Чолићем, Милорадом Мандићем Мандом, Катарином Жутић, Бранком Катић... Миленковић је ове интервјуе обогатио анегдотама које је поделио и са публиком на књижевној вечери.

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - ПРЕДСТАВЉАЊЕ КЊИГА ЕВЕ РАС И НЕНАДА МИЛЕНКОВИЋА НА ВРАЧАРУ. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja