"ПРЕД ЛИКОМ СВЕТОГ САВЕ"

У четвртак, 25. јануара 2018. године, у читаоници Одељења Библиотеке "Свети Сава", Земун и Сурчин, са почетком у 12 часова, додељене су награде најбољим учесницима на литерарном и ликовном конкурсу "Пред ликом Светог Саве" у коме учествују ученици основних школа са територије општина Земун и Сурчин, а који Библиотека организује у сарадњи са организацијом Пријатељи деце Земуна. Овај конкурс, са вишедеценијском традицојом, организује се поводом обележавања дана великох српског рефоматора и просветитеља, чије име носи Земунска библиотеке, као помен на дана када је основана.

Најуспешнији ликовни радови, које је изабрала Миомира Јовић, ликовни примењени уметник, изложени су у читоаници Библиотеке. Најбољих седам учесника на поклон су добили књиге и дипломе: Лара Цветићанин, 5/3, ОШ "Михајло Пупин", Елена Иванов, 3/4, ОШ "Мајка Југовића", Маша Пешић, 3/4, ОШ "Мајка Југовића", Ангелина Кнежевић, 5/2, ОШ "Михајло Пупин", Даница Ђукановић, 4/5, ОШ "Бранко Радичевић", Даница Радека, 3/3, ОШ "Бранко Радичевић" и Сара Радојевижћ", ОШ "Бошко Палковљевић Пинки".

Књиге и диплому као награду добили су специјална школа "Сава Јовановић Сирогојно" за изузетан допринос и велико ангажовање, као и ОШ "Бранко Радичевић" из Батајнице због највећег броја ученсника у овогодишњем конкурсу.

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - "ПРЕД ЛИКОМ СВЕТОГ САВЕ". Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja