"ЧИТАЛАЧКА ЗНАЧКА 2021"

Упркос епидемилошкој ситуацији и новом начину праћења наставе, "Читалачка значка" је и даље омиљени задатак земунских и сурчинских основаца, чиме су показали љубав према читању и новим изазовима, као и вредноћу и посвећеност свом образовању.

 

Захваљујући школским библиотекарима, родитељима, а навише деци, учесницима овогодишње манифестације, и 2021. године смо имали дивне читалачке дневнике који су такмичили у две категорије: Велики Поштовани Писар и Велики Поштовани Илустратор. Због немогућности разговара са учесницима, већ другу годину за редом не додељује се награда Велики Поштовани Говорник.

"Читалачка значка" је већ традиционална манифестација коју успешно организују Одељење Библиотека "Свети Сава", Земун и Сурчин и Пријатељи деце Земуна, као велику акцију читања у основним школама.

У 2021. години награду Велики Поштовани Писар добило је четрдесет седам ученика, а награду Велики Пошовани Илустратор њих шеснаест. Најбољи су на поклон добили диплому и њигу. Остали учесници са потпуно урађеним дневницима добили су дипломе Поштовани Писар.

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - "ЧИТАЛАЧКА ЗНАЧКА 2021". Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja