ПРЕДСТАВЉАЊЕ КЊИГЕ „ЗЕМУНСКО ГРОБЉЕ“

У уторак, 14. јуна 2016. године, у читаоници Одељења Библиотеке „Свети Сава“ у Земуну, са почетком у 18 часова, у организацији Завода за заштиту споменика културе града Београд и Библиотеке, представљена је књига „Земунско гробље“ чији је аутор Миодраг А.Дабижић, професор.

У препуној читоаници, пред многобројним поштоваоцима и пријатељима господина Дабижића, о књизи су говорили Нела Мићовић, директор Завода за заштиту споменика културе града Београда, др Ирина Суботић и аутор, господин Дабижић.

„Господин Миодраг Дабижић је обогатио историју града многим заборављеним личностима и потрврдио конкретним именима познату чињеницу да је Земун био и остао град паралелних етничких и верских разноликости, честих укрштања породичних веза и заједничких послових делатности, а пре свега град великих личности из интелектуалног, уметничког и занатског света“ (одломак из рецензије др Ирине Суботић).

 

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - ПРЕДСТАВЉАЊЕ КЊИГЕ „ЗЕМУНСКО ГРОБЉЕ“. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja