Библиотека „Бранко Миљковић“-Звездара Програм: Изложба фотографија „Моја Звездара“ у оквиру Звездаријаде

Изложба фотографија и мала свечаност поводом доделе награда најбољим учесницима Звездаријаде у областима Фотографија одржана је 26-ог априла, у Библиотеци „Бранко Миљковић“, а приказан је и Филм.Бранислав Јевић, продуцент и директор продуцентске куће „Хипнополис“ је поздравио присутне ученике звездарских школа и подсетио их на активности које су заједнички реализовали.

Организована је серија предавања о фотографији. креирано је и предавање у дигиталној форми, достављено школама и полазницима као подсетник. Предавање је било свеобухватно: о историји фотографије, о свим процесима и начинима осмишљавања и израде фотографија, о жанровима, специјалним ефектима који се могу применити приликом самог фотографисања, али и о начинима обраде фотографије. Део предавања био је посвећен познатим светским фотографима – уметницима, у приказу и коментарима њихових дела, као пример и инспирација. Предавања је држала Јана Стојаковић, академски сликар и уметнички фотограф.

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Библиотека „Бранко Миљковић“-Звездара Програм: Изложба фотографија „Моја Звездара“ у оквиру Звездаријаде . Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja