BGB i Ambasada Meksika priredili izložbu Hakoba Prada

Biblioteka grada Beograda

U sredu, 19. maja 2021. godine, u okviru Beogradskog meseca fotografije, svečano je otvorena izložba fotografija Hakoba Prada „Ecosistema CDMX 06050″ u Biblioteci grada Beograda. Izložba je postavljena na Pozajmnom odeljenju i u izlozima Biblioteke grada Beograda, a realizovana je u saradnji Biblioteke i Ambasade Meksika.

Prisutnima se obratio Nj.E. Karlos Feliks, ambasador Meksika, istakavši da je povod izložbe obeležavanje 75. godina plodnih odnosa između meksičkog i srpskog naroda, kao i veoma uspešna saradnja Ambasade Meksika i Biblioteke grada Beograda.

David Pužado, direktor Beogradskog meseca fotografije, izrazio je veliko zadovoljstvo što je nastavljena tradicija saradnje Biblioteke grada Beograda i Beogradskog meseca fotografije i što su fotografije Meksiko Sitija izložene u našem prostoru.

Jasmina Ninkov, direktorka Biblioteke grada Beograda, izrazila je veliku zahvalnost meksičkoj ambasadi na učešću u programskim aktivnostima Biblioteke grada Beograda i proglasila izložbu otvorenom.

Izložba je će biti postavljena do 4. juna.